Domácí výroba joqurtů a kefírů

Recenze

Recenze našich zákazníků:

Po dlouhodobých nevysvětlitelných zdravotních komplikacích probiotika vyřešily Pavlův problém. Léta ho trápily křeče, bolesti břicha a špatná nálada. Jeho příběh si přečtěte níže:

"Problém s trávením jsem řešil hrozně dlouho a dlouho mi to nedávalo smysl, protože jsem sportovec a žiju celkem zdravě, pěstuju si svoji zeleninu a ovoce, i maso mám domácí nebo z lesa, vejce taky, takže nejím žádnou chemii. Nechal jsem si tedy udělat rozbor mikrobiomu v laboratoři. V mém případě v rozboru zjistili, že mám menší množství bifidobakterií než bych měl mít a víc streptokoků než bych měl mít. Sedl jsem si tedy k internetu a začal pátrat po tom, co vlastně přesně umí bifidobakterie a taky co potřebují k životu a za půl dne jsem měl jasno co potřebuju. V roce 2015 jsem měl operaci slepáku, ale ty problémy jsem měl i před operací. No a pak po rozboru, když jsem zjistil, že mi chybí bifido jsem si vážně uvědomil, že jich asi v obyčejném jogurtu a kefíru moc nebude a taky, že jim k životu nestačí vláknina z ovoce a zeleniny. Pečivo z obchodu nijak často nejím a luštěniny taky ne a bůhví, jestli by to nějak pomohlo, takže ta vláknina GOS je pro mě dobré řešení, ještě jí střídám s arabinogalaktanem. Je to vláknina, která by taky měla řešit různé křeče a bolesti a také ji mají rády ty bifidobakterie."

Začal jsem si tedy u vás objednávat Bifidoprobiotika a zároveň přidal prebiotikum a po zhruba měsíci mě ty dlouholeté problémy přešly. Zabralo to."

Pokud máte podobné nevysvětlitelné problémy se zažíváním nebo únavou, vyzkoušejte naše probiotika Bulgaricus, která vám bez jakýchkoliv vedlejších účinků mohou pomoci stejně jako panu Pavlovi. Pokud potřebujete s výběrem probiotik poradit nebo se chcete podělit o vaše zkušenosti, napište nám.